Nga cikli parashkollor deri ne prag te universitetit.


Projekte

Fjala ndryshon boten!

Te mbrojme nenen natyre.
Shtator 2014

Ne sensibilizim per zonat e permbytura ne jug te vendit

Festojme 7-8 Marsin!

Na ndiqni ne:

          Na shkruani.

 
Faleminderit.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
Sauk, Tirana, Albania

LISTA: Gjimnazet private më të mira në Tiranë sipas Ministrisë së Arsimit

Drejtoria Arsimore e Tiranës ka bërë renditjen e shkollave sipas performancës së tyre.

“Janë analizuar një sërë komponentësh për të arritur në këtë renditje; si rezultatet e nxënësve, arsimimi i mësuesve, programet mësimore, etj. Kriteret janë të përcaktuara në një udhëzim të posacëm të ministrisë”, thonë burime zyrtare pranë këtij institucioni për portalin Opinion.

Ato janë të ndara në dy grupe, sipas profileve; shkolla të mesme të përgjithshme dhe ato me natyrë specifike. Shikoni tabelat për të parë renditjen sipas MASH. 

Për më tepër klikoni linkun më poshtë:

Urimi yne per 7 - 8 Marsin ! 

Kjo eshte dite feste jo vetëm për arsimtarët, por për këdoqoftë, adult a fëmijë, që respekton punën e kujdesëshme e të dhëmbshur të mësuesit për arsimimin e edukimin e tij.

   Respekti për figurën e mësuesit ka ekzistuar qysh në lashtësi. Mbi 2300 vjet më parë Aleksandri i  Maqedonisë shprehej kështu:

“Për jetën i  detyrohem babait e nënës,por për mënyrën si e jetoj atë i  jam borxhli mësuesit tim”.


Tema : Mbrojtja e mjedisit si rrugë për cilësinë e jetës.

Ne, po përballemi me të gjitha problemet që lidhen me zmadhimin dhe shtrirjen e pashmangshme të qyteteve, zonave urbane dhe qendrave industriale në Shqipëri.

Në këtë proces mbrojtja
e natyrës nuk duhet marrë thjesht në konsideratë, por duhet të jetë një detyrim për të gjithë.

Në të kundërt ne do të vuajmë, do të torturojmë, do të shkatërrojmë, helmojmë dhe mbysim veten tonë.