Lista e mesuesve qe japin mesim ne shkollen tone.

 Drejtor Didaktik
Prof. Edmond Lulja
(Mesues i popullit)
1997-Minister i Arsimit
Drejtor i Agjensia e Vleresimit dhe 
Arritjeve.  Autor i teksteve te matematikes nga klasa VI-XII

Drejtore Ekzekutive
Erta Hoxhallari
Universiteti "A. Xhuvani" Elbasan
Fakulteti Filologjik
Dega Gjuhe-Letersi
Master i nivelit te pare

Dilaviz Peposhi
Universiteti i Tiranes
Fakulteti Histori-Filologji
Dega Gjuhe-Letersi Shqipe
Kategoria I
Medalja "Naim Frasheri"
 Menduha Sengla
Mesuese e ciklit te ulet

 Manjola Nazifi
Mesuese e ciklit te ulet
Universiteti "Aleksander Xhuvani" Elbasan
Dega "Cikli i Ulet"
 Sabrije Agolli
Mesuese e ciklit te ulet
Klasa IIIb
 Valentina Toska
Mesuese e ciklit te ulet
Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkoder
Dega "Cikili i Ulet"

 Donika Strazimiri
Mesuese e ciklit te ulet
Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkoder
Dega "Cikli i Ulet"

 Gjurie Kamberi
Mesuese e ciklit te ulet
Universiteti "Luigj Gurakuqi" Shkoder
Fakulteti Histori-Filologji
Dega Gjeografi
 Alma Dikollari
Mesuese e ciklit te ulet
Universiteti "Aleksander Xhuvani" Elbasan
Dega "Cikli i Ulet"